Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage bij Revivre bestaat uit drie verschillende massagevormen:


  • Relaxatiemassage: jouw lichaam wordt met vloeiende , harmonieuze bewegingen gemasseerd.  Er wordt gebruik gemaakt van warme oliën. Het is vooral het huidcontact dat een gevoel van geborgenheid en ontspanning geeft.
  • Dynamische massage of holistic pulsing: jouw lichaam wordt op een zachte en ritmische manier gewiegd. De zorgvuldig afgestemde aanrakingen harmoniseren de verschillende ritmes in je lichaam.  Ze brengen een diepe ontspanning. Holistic pulsing kan boven de kledij gegeven worden. Een oplossing voor mensen met huidproblemen (bv. psoriasis)
  • Polariteitsmassage: door mijn handen op verschillende plaatsen neer te leggen worden bepaalde lichaamsdelen met elkaar verbonden. Het is een massage die subtiel op het energetisch niveau inwerkt. Deze drie verschillende delen worden tot één vloeiend geheel verweven. Een integratieve massage. Een massage rijk aan zintuigelijke ervaringen.

Voordelen van deze massages


Ze brengen een proces, een ontspanningsproces, op gang waarop het lichaam reageert. Zo kan je op een uitstekende manier klachten voorkomen. 


De massages ondersteunen ook medische of psychische zorg. Ze bieden verlichting bij burn-out, depressies, slaapstoornissen, angsten…. De massages kunnen veel therapieën zinvol complementeren.

 

De massages zijn zacht. Zachtheid dringt het sterkst door. Het unieke aan de massages is de aandacht voor rust. Elke massage wordt afgesloten met 15 minuten, warm toegedekt narusten. Het narusten is een essentieel onderdeel van de massages. Je krijgt de tijd om ten volle te voelen.


En afgezien van dit alles zijn de massages gewoon heerlijk.


De duur van deze bezielde massage is 60 minuten (+ 15 minuten narusten). De kostprijs bedraagt 50 euro.


Nog twijfel? Kies voor een kennismakingsmassage. De drie verschillende massagevormen kan je ook afzonderlijk ervaren. Voor verdere informatie, neem je best contact op.